Po fshihet skandali? Muxhahedinët në Shqipëri rrahin gazetaren britanike

Një incident në kampin e Muxhahidinëve iranianë në Manzë të Durrësit nga ku është goditur një gazetare e mirnjohur britanike dhe ekipi i saj i xhirimit, është tentuar të mbahet sekret. Por “Shqiptarja.com” ka mundur e zbuloje të gjitha detajet e këtij incidenti. Burime nga Shërbimi Informativ Shtetëror dhe Antiterrori, në kushtet e anonimatit, tregojnë … Continue reading Po fshihet skandali? Muxhahedinët në Shqipëri rrahin gazetaren britanike