Britney Spears provokon sërish: Jam seksi si para 20 vitesh

Postuar më: 22 October 2017 22:44

Kanë kaluar afërsisht 20 vjet që kur Britney Spears nisi karrierën e saj me këngën e famshme me veshje shkolle, në këngën “Baby one more time”

Por Britney Spears sot provon se ajo ende është seksi.

Dhe ket e ka provuar me te gjitha menyrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *