Kryesore, Media

Zyrtari i PD nuk i shkoi në emision, Mustafa Nano i lexon mesazhin publikisht

Gazetari Mustafa Nano në monologun e mbrëmjes së sotme në emisionin ‘Provokacja’ ju referua bojkotit që një zyrtar i Partisë Demokratike i bëri emisionit të tij. Nano tregoi mesazhin që drejtoresha e zyrës së shtypit në PD, Elona Meço, i kishte dërguar bashkëpunëtores së gazetarit ku e njoftonte për bojkotin e emisionit.

“Bashkëpunëtores sime pas kërkesës për të pasur në emision Gazmend Bardhin i erdhi kjo përgjigje nga Elona e departamentit të PD për mediat. ‘Na duket krejt e pavend që të bëjmë sikur nuk e dimë që drejtuesi i emisionit Provokacija në shumicën e rasteve në qëndrimet që mban, nuk thotë të vërtetën për PD dhe nuk shohim arsye pse të kontribuojmë në emisionin e tij’”, tha Nano.Më tej, gazetari tha se i fton politikanët për të ngjyrosur pak programin duke shtuar se nuk kanë në dorë asgjë me bojkotimin e emisionit.

“Unë jam kritik i PD, kjo është e vërteta sipas meje. Ky është thjesht një qëndrim i imi dhe duhet të mbaj qëndrim, se ndryshe i bie që të gjithë të rendim pas të vërtetave që i di të gjitha ajo biba që ka marrë detyrën të mbulojë zyrën e shtypit të PD pika që si bie me të vërtetat e saj”, përfundoi Nano.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas