Kryesore, Politika

Zgjedhjet vendore, Rama publikon sloganin e ri

Pas mbledhjes së Asamblesë së Partisë Socialiste, kryeministri Edi Rama ka bërë publik dhe sloganin e zgjedhjeve vendore që do të zhvillohen vitin e ardhshëm.


Në faqen zyrtare të Kryeministrit në Facebook, është publikuar mesazhi dhe logo që do të shërbejë për fushatën që paraprin zgjedhjet e qershorit, “E gjithë vëmendja tek ty”.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas