Auto

Zbuloni ‘Audin Q8’, një SUV i jashtëzakonshëm

“Audi” po përqendrohet shumë në makinat SUV dhe makina e fundit që i bashkohet kësaj familjeje është “Q8”.

Ky mjet fantastik do të jetë i disponueshëm për tregun evropian pas verës së këtij viti.Mendohet se çmimi i tij do të jetë rreth 80 000 euro.

<
>
au1 au2 au3 au4 au5 au6 au7 au8 au9 au10 au11 au12 au13 au14 au15 au16 au17 au18 au19 au20 au21 au-lajmi
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas