Kryesore

Zbrazja e Shqipërisë: Mbyllen 16 shkolla në Fier në nisje të vitit shkollor

Shqipëria po zbrazet me shpejtësi.


Si pasojë e emigrimit të famijeve jashtë shtetit është reduktuar numri i nxënësve në shkollat e Roskovecit dhe Fierit.

Kështu në nisjen e këtij viti shkollor 16 shkolla pritet të mbyllen pasi nuk ka nxënës.

Sipas Yllka Becit, drejtoresha e arsimit në Fier, parashikohet bashkimi i shkollave.

Ajo thotë se çdo ditë ka reduktim të numrit të nxënësve.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas