Bota

Zaev shkon në Kosovë pa zhurmë, mysafir në shtëpinë e Haradinajt

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev bashkë me bashkëshorten e tij, Zoricën sot ka qëndruar për një vizitë në Kosovë.
Vizita e Zaev nuk ka qenë zyrtare, ai është takuar vetëm me kryeministrin Ramush Haradinaj në shtëpinë e këtij të fundit.


“Bashkë me Aniten, mirëpritëm në shtëpinë tonë mikun dhe homologun tim maqedon, Zoran Zaev, me bashkëshorten e tij, Zorica, me dëshirën që miqësia jonë të reflektojë në marrëdhëniet ndërmjet dy vendeve dhe popujve tanë”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas