Teknologji

Youtube me risi të reja, shton opsionin e hashtagut…

YouTube ka prezantuar në heshtje mënyra të reja për të zbuluar videot gjatë muajve të fundit.


Tani, faqja po shtjellon një përditësim që tregon hashtagët nga një përshkrim i videos mbi titullin e videos .

Ky ndryshim i vogël por mjaft i dukshëm është vetëm zgjerimi i fundit i faqeve të hashtags në YouTube që nga viti 2016. Por deri më tani, kompania duket sikur mungon pikat e hashtags tërësisht.

Pas përditësimit, YouTube tani do të marrë tre hashtagët e lartë që një krijues vendos në përshkrimin e një videoje dhe do të shfaqë ato hashtags dukshëm mbi titullin e videos, duke shërbyer si një lloj sistemi i kategorizimit.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas