Humor

Xhelozinë e kemi në gjak: Këto foto do ju shkrijnë

Thonë se xhelozia është një sëmundje.

Askush nuk është imun prej saj.



Këto foto e provojnë shumë mirë diçka të tillë.

Shijoni koleksionin e Daily Mail dhe do e kuptoni.

Të paktën të gjithë jemi njësoj.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



CLOSE
CLOSE
Pas