Aktualitet

‘Vrasësi’ John Alite nuk po ikën nga Shqipëria

John Alite, një nga shqiptarët më të njohur në botë, për të shkuarën e tij famëkeqe, është akoma në vendin tonë.


Ish-krahu i djathtë i Gotit dhe një nga vrasësit më të rrezikshëm, është duke pushuar në Shqipëri dhe ndodhet në Sarandë në një nga hotelet më luksoze të vendit siç është ‘Bougainville’.

Image

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas