Auto

‘Volvo S60’, prezantohet brezi i tretë i superveturës

“Volvo S60”, brezi i tretë i “segmentit D” që debutoi në vitin 2000, u prezantua në impiantin e ri “Volvo Cars” të Çarlestonit.


Rivali i “BMW 3 Series”, sipas Presidentit dhe Drejtorit Ekzekutiv të “Volvos”, Håkan Samuelsson, do të jetë një nga makinat më të mira “Volvo” që janë bërë ndonjëherë.

Mendohet se çmimi i kësaj makine do të jetë rreth 30 mijë euro.

<
>
vo1 vo2 vo3 vo4 vo5 vo6 vo7 vo8 vo9 vo10 vo11 vo12 vo13 vo14 vo15 vo16 vo17 volvo-lajmi
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas