Auto

Volkswagen testohet me gjoksin gjigant të…

Kësaj radhe kemi një test shumë interesant

I tillë është edhe testimi i VW Arteon nga një ngasës entuziast i këtij modeli i cili ka gjetur një mënyrë veçantë për testim

Ai ka zgjedhur të dashurën e tij Ukrainase e cila provon të gjitha hapësirat e veturës.

Volkswagen Arteon është modeli pasardhës i Volkswagen Passat CC dhe në Gjermani shitet me një çmim prej rreth 50,000 Euro. Ky çmim është për modelin bazik me benzinë.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas