Aktualitet

Vlorë, nuk ka dyndje në port, kalojnë 500 vetë

Pasi kanë kaluar festat pranë familjarëve të tyre, emigrantët kanë nisur të kthehen sërish në vendet e punës në shtetet fqinje. Sipas Policisë së Kufirit dhe Migracionit Vlorë, përpunimi i udhëtarëve në pikën e kontrollit kufitar ka vijuar normalisht dhe pa probleme, pasi në shërbim të tyre janë vendosur të gjitha sportelet, kjo e përcaktuar dhe në planin e masave të drejtorisë. Ndërsa dy tragetet që bëjnë itinerarin Vlorë-Brindizi dhe anasjelltas, kanë lundruar normalisht, kjo falë dhe kushteve të mira atmosferike këto katër ditët e fundit pas ndërrimit të viteve. Ditën e djeshme, sipas burimeve nga Policia Kufitare, kanë kaluar rreth 512 persona si dhe 83 automjete. Por, vihet re një tendencë në ulje në krahasim me një vit më parë, e numrit të shtetasve shqiptarë që kanë kaluar kufirin. Këtë vit ky numër është reduktuar në masë.


 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas