KMR, Kryesore

Videoja që po thyen rrjetin: Ku zhduket makina pasi lëshon tymin?

Në ditët e sotme ka shumë gjëra që bëhen hit në rrjet, edhe pse disa thonë se nuk ia vlen të mendosh për to asnjë moment.


Një video është postuar online dhe shumë komentues kanë nisur të mendojnë: Ku u zhduk makina?

Video është regjistruar në një rrugë në Australi.

Një makinë lëshon një re tymi dhe krejt papritur duket sikur zhduket.

Por ku ka shkuar makina?

Personi që e ka regjistruar videon e ka një përgjigje: Ajo thjesht ka kaluar para kamionit.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas