Shëndeti

Video/ Vetëm tetë minuta në ditë ju duhen të keni stomak perfekt

Gjithmonë keni dëshiruar stomak të rrafshët dhe të ashtuquajtura pllaka stomaku? Kjo nuk është edhe aq e vështirë të arrihet, vetëm ju nevojiten ushtrime të përditshme.


Ushtrimet aerobi për muskuj stomaku më gjatë se 7 minuta, stimulojnë kapilaret në atë zonë, gjë që rezulton me shtimin e qarkullimit të gjakut në atë zonë të trupit, transmeton Telegrafi.

Qarkullim më të madh të gjakut do të thotë qarkullim oksigjeni, ndërkaq yndyrat digjen vetëm nga prania e oksigjenit.

Muskujve të tendosur u nevojiten më shumë kalori në mënyrë që të mbeten aktivë.

Organizmi ynë përpiqet t’i lirojë kaloritë e nevojshmen në pjesët e trupit ku janë aktivë muskujt, kështu që më shpejt digjen yndyrat në atë zonë të trupit.

Shikoni video xhirimin dhe provoni patjetër.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas