Humor

VIDEO / Turku “gëlltitet” nga shkallët elektrike

Kamerat e sigurisë në një qendër tregtare në Stamboll të Turqisë tregojnë momentin kur një person është rrëzuar tek shkallët elektrike.

Shkallët elektrike ishin jashtë funksionit dhe mirëmbajtësit kishin vendosur edhe një tabelë që u kërkonte klientëve t’i shmangnin.Por pavarësisht tabelës paralajmëruese, nga sa dallohet në video, njerëzit vijonin të kalonin në këtë shkallë.

Papritur ajo ka filluar të lëvizë dhe një person rënë brenda një pjese që ishte pa shkallë dhe më pas zhduket.

Shkalla ka lëvizur për pak sekonda, por personi që kishte ngecur brenda i është dashur të presë mbi 1 orë i bllokuar, para se të çlirohej.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas