KMR

Video/ Tronditjet në ndërtesa, shihni si reagojnë macet përpara një tërmeti

Këto pamje të pabesueshme tregojnë se sa macet janë të ndjeshme kur bie një tërmet.


Në video, dy duzina macesh janë në gjendje të tregojnë se një tërmet është duke ardhur edhe para dridhje të parave.

Filmimi është realizuar në një strehë macesh në Osaka të Japonisë, dhe tregojnë sjelljet e maceve në një dhomë të posaçme për to.

Pa paralajmërim, macet në të njëjtën kohë hidhen lart dhe shikojnë përreth në një situatë terrori.

Momente më vonë, dhoma fillon të dridhet pas një tërmeti të fortë që përfshiu qytetin.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas