Kryesore

Video: Tërmeti “çau” në mes Ministrinë e Bujqësisë

Termeti i forte qe la pas ankth e frike mes kryeqytetasve dhe jo vetem, ka shkaktuar deme ne disa ndertesa.


Pasojat e lekundjes se fuqishme, shoqeruar se paku nga 43 pasgoditje te tjera duket fare qarte edhe ne godinen e Ministrise se Bujqesise, raporton Panorama.

Siç shihet nga kjo foto e siguruar nga Gjurma.al godina e Ministrisë së Bujqësisë është ndarë në dy pjesë, pasi faqja kryesore e murit ballor ka marrë një çarje ne mes, qe nga  pjesa e siperme e nderteses.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas