Humor, Kryesore, Rusi 2018

Video/ Çudira në rrugët e Moskës, ariu i bie vuvuzelës i hipur mbi xhip

Shumë njerëz të cilët e kanë hasur dje në rrugë kanë menduar se ishte sureale, por jo.Një ari, i hipur në pjesën e pasme të një xhipi, ka befasuar dhe mahnitur të gjithë ata që e kanë evidentuar në rrugët e Moskës. Çudia nuk qëndronte këtu, por në faktin se ai i binte ‘vuvuzelës’, një instrument i bërë i famshëm në Botërorin e 2010.


Jo të gjithë kanë qenë të kënaqur me shfaqjen e ariut pasi automjete të tjera në rrugë janë zemëruar me bllokimin e rrugës.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas