Kryesore, Politika

Video: ‘Shuhet’ Galeria, tanimë ekspozitat hapen në Kryeministri

Galeria Kombëtare po ‘tretet’ dhe tashmë ekspozitat mbahen në Kryeministri.

Mëngjesin e sotëm, kryeministri i vendit, Edi Rama ka bërë publike një video, ku pasqyrohet një ekspozitë hartografësh.Kjo ekspozitë fokusohet në historinë e hartografisë në Shqipëri dhe territoret shqipfolëse.

Në ekspozitë, sipas Ramës pasqyrohen, punime të hartografëve gjermanë, holandezë edhe italianë.

MIRËMËNGJES 😃

dhe me këtë ftesë për të vizituar një ekspozitë të rrallë hartash të vjetra në Kryeministri (COD – hyrja qendrore) ju uroj një ditë të mbarë 🌹

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas