Kryesore

Video: Shoferi kamikaz në sens të kundërt në aksin Kavajë-Lushnje

Qarkulloi me automjet në sens të kundërt në rrugën interurbane, kapet dhe ndëshkohet nga Policia Rrugore.


Policia Rrugore ndëshkon 58 vjeçarin A. M., nga Kavaja i cili qarkullonte me automjet në rrugën interurbane Kavajë-Lushnje në sens të kundërt.

Pamjet flasin vetë, s’kanë nevojë për koment, papërgjegjshmëri që vret jetën.

Policia Rrugore e ndëshkoi drejtuesin e mjetit duke e dërguar në OASH (2 vjet pezullim Leje Drejtimi dhe 10.000 lekë gjobë).

Policia e Shtetit falënderon median dhe qyetarët që të denoncojnë çdo shkelje të qarkullimit rrugor, duke kontribuuar në rritjen e parametrave të sigurisë së jetës në rrugë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas