Arkiva, Auto, Teknologji

Video/Shikoni si prodhohet WV Golf 7..

VW Golf është vetura më e shpeshtë që shihet në vendin tonë, por a e keni ditur se si prodhohet ky model nga Volkswagen?


 

Express sjell një video nga linja e prodhimit të modelit Golf 7 të Volkswagen në Gjermani.

 

Aty mund të shihni të gjithë procesin e ndërtimit që nga ndërtimi i trupit si dhe bashkimi i këtyre pjesëve për të formuar produktin final.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas