Auto

Video/ ‘Roll Royce’ vs ‘Benley’, beteja shekullore mes ikonave të rrugës

“Roll Royce” dhe “Bentley” janë makina të Britanisë të cilat janë konkurretë të lashtë njëri me tjetrin.


Të dyja këto brende janë pjesë e eskortës së Mbretëreshës së Britanisë.

Eskorta përbëhet nga “Bentley” kurse vetëm makina e mbretëreshës është “Roll Royce”. Kjo lë të kuptohet që “Roll Royce” është pak më në avantazh.

Po ju kë do zgjidhnit? Shikoni videon e mëposhtme dhe krijoni një përshtypje kush ju përshtatet më shumë.

<
>
2014-rolls-royce-ghost-3 bentley-bentayga-vs-rolls-royce-cullinan Bentley-Continental-GTC-frontseats-74910 Bentley-vs-rolls-MANSORY-PHOTO-POLL-gif1-gap E0pekwv have-u-ever-seen-a-rolls-royce-or-bentley-commercial-11033309 maxresdefault (1) maxresdefault methodesundaytimesprodmigrationwebbinac04e24a-7712-430f-b565-584ab8fdce4c
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas