Kryesore, Shëndeti

Video/ Qetësoni dhimbjet e shpinës në një minutë, me këto lëvizje

Dhimbjet e shpinës janë ndër dhimbjet më të shpeshta dhe që prekin thuajse të gjithë njerëzit.

Qëndrimi ulur, apo lodhja e tepërt janë vetëm disa nga shkaqet, por ka edhe mënyra fare të thjeshta të cilat mund t’i praktikoni herë pas here në shtëpinë tuaj, të cilat do t’ju bëjnë që dhimbjet t’ju lirojnë.Ndiqni këto hapa, siç ju tregohen në videon e mëposhtme:

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas