KMR, Kryesore

Video: Po ju a e dalloni ku është fëmija që po mbytej në pishinë?

Ky është momenti befasues kur një rojë arrin të pikasë një fëmijë që po mbytej në pishinë.

Videoja vjen nga një pishinë publike në SHBA.Është e vështirë që të dallosh se cili nga personat në pishinë është duke u mbytur.

Por roja tregohet sy-shqiponjë dhe hidhet në aksion.

Videoja është postuar nga ‘Lifeguard Rescue’ dhe tregon se sa të rëndësishëm janë rojet e plazhit në këtë periudhë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas