Dikur

Video / Pamjet e rralla të filmimeve në Berat në vitin 1916

Këto janë disa sekuenca filmike nga peisazhet dhe jeta qytetare e Beratit. Dallohen mjaftë mirë rrugicat , mënyra e jetesës dhe veshjet karakteristike. Kjo u realizua nga kineastë austriak nën kujdesin e Dane Zdravës.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas