Kryesore

Video/ Nuk e keni parë kurrë një propozim martese kaq romantik në mes të sheshit “Skënderbej”

Muzikë, kërcim, njerëz që xhirojnë me telefon, në një pasdite të bukur Besmiri
zgjodhi pikërisht sheshin Skënderbej për t’i propozuar për martesë vajzës së tij të
zemrës.
“Zemër a do të martohesh me mua”, tha ai teksa iu ul në gjunjë dhe përgjigja ishte
një Po e fortë.
Për më shumë emocion shikoni videon e mëposhtme.


E kush tha që vetëm të huajt dinë të bëjnë propozime të bukura!? 😎 Ja Besmiri, solli të dashurën e zemrës, 😍 gjeti vendin perfekt 📍 dhe realizoi një propozim kaq origjinal, e të veçantë! 👏🍾🎉 Urime! 💍

A post shared by Erion Veliaj (@erionveliaj) on

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas