Humor

Video / Ndodh në mes të Parisit, shqiptarët ia marrin valles

Tashmë është një fakt i njohur që një numër i konsiderueshëm shqiptarësh jetojnë si emigrantë në vende të ndryshme të Europës.
Gjithsesi, dashuria për vendin dhe kulturën e tyre nuk është zvenitur, pavarësisht se shumë prej tyre kanë lindur jashtë.
Siç mund të shihni edhe nga kjo video, disa shqiptarë nuk kanë hezituar që të kërcejnë në Paris me muzikë shqiptare.


PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas