Bota

Video / Mrekullia infrastrukturore që do të ndërtojë Norvegjia

Norvegjia është e gjitha e bukur, dhe sidomos bregdeti i saj perëndimor.

Por për ta përshkruar atë, rreth 1.100 kilometra, do të duhen deri në 21 orë mesatarisht.

Për këtë arsye, për ta reduktuar kohën e udhëtimit, qeveria e Norvegjisë është duke punuar në projektin më të madh të infrastrukturës në historinë e këtij vendi, autostradën E39.

Rruga që kalon nga bregdet fjordesh, më unikali në botë me këtë veçanti gjeografike, vlerësohet se do të kushtojë 47 miliardë dollarë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas