KMR, Kryesore

Video/ Moda e re në Mikonos: Seks, drogë, festa e në fund, serum…

Terapia me serum është moda më e re në Mikonos, ishullit famëkeq në Greqi ku turistët harbojnë pa fre dhe ku nuk duket asnjë gjurmë e policisë.


Pas një jete nate të shfrenuar, ku një bionde eksplozive vjen nga Ibiza qoftë edhe vetëm për një natë, festat e egra vazhdojnë në vilat luksoze. Femrat e bukura, muzika e fortë vazhdon pa pushim e policia rrallë ndërhyn.

Gjithsesi, mëngjesin e ditës tjetër, pjesa më e madhe e atyre që festuan nuk i drejtohen spitalit, po u ofrohet komoditeti në vila, trajtim me serum.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas