Auto

Video: Makina elektrike ‘Tesla’ tërheq një… avion

Kompania amerikane “Tesla” ka kryer një demostrim në aeroportin e Melburnit në Australi.

Makina në fjalë ka qenë “Tesla Model X P100D”, që shfaqet duke tërhequr një avion për 300 metra.Tesla ka marrë dhe një rekord Gines për këtë, pasi automjeti e saj bëhet makina elektrike e parë që prodhohet për konsumatorët që arrin të tërheqë një avion kaq të madh.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas