Humor

Video/ Kush e ka shkruar Mesharin e Gjon Buzukut? Të rinjtë përgjigjen: Gjergj Fishta!

Të rinjtë që lexojnë janë të paktë. Edhe pse ky fakt dihet, kur sheh çfarë gafash bëjnë, situata bëhet më e rëndë.

Gazetarja e emisionit “Boom” intervistoi disa të rinj në qendër të Tiranës, duke u bërë pyetjen që kishte brenda përgjigjen: Kush e ka shkruar Mesharin e Gjon Buzukut?

Nga të gjithë të rinjtë e pyetur, gjysma e tyre nuk e dinë (6 persona), por ka edhe nga ata që pyetjes “ngatërruese” nëse e ka shkruar Migjeni apo Gjergj Fishta, përgjigjen se e ka shkruar Fishta (6 persona).

Kishte edhe të tjerë që e kuptuan pyetjen dhe u përgjigjën “saktë”.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas