Humor

Video / Kur ariu kopjon të voglin, shihni si zbavitet

Një udhëtim në kopshtin zoologjik u bë veçanërisht i paharrueshëm për një djalë pesëvjeçar kur filloi të kërcejë, ndërsa një ari filloi ta kopjonte.

Patrick Parker kapi momentin e pabesueshëm, kur djali i tij Ian dhe ariu i Andeve filluan të kërcejnë së bashku në kopshtin zoologjik të Nashvilit këtë javë.

Ian kishte filluar të kërceja përpara xhamit që e ndante prej ariut, duke shpresuar që t’i merrte vëmendjen.

Dhe Ian u habit për fat të mirë kur ari u hodh në ujë dhe notoi deri afër xhamit.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas