Humor

Video / Kujdes para se të propozoni. Shihni këto vajza duke hequr make up-in dhe s’do besoni më

Të rinjtë më shumë se kushdo tjetër janë të fiksuar pas rrjeteve sociale. Ata i sheh kudo me celular në dorë dhe shumicën e kohës së tyre e kalojnë në rrjetet sociale.

Po ashtu edhe bukuria është bërë diçka shumë e rëndësishme mes të rinjve, aq sa shumë vajza e ekzagjerojnë thjesht për t’u dukur bukur në internet shkruan Lastampa.

Në Kinë disa femra jo vetëm që bëjnë make up, por shndërrohen krejtësisht sepse përveçse theksojnë tiparet e tyre, ato shtojnë edhe të reja. Në këtë video do të shohni disa femra, të cilat pasi heqin “llaçin” nga fytyra nuk njihen fare.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas