Kryesore, Politika

Video: Ilir Meta nuk mbahet, shihni se çfarë bën

Presidenti Ilir Meta nuk ka vonuar të ndajë me ndjekësit e tij në Facebook një eksperiencë fantastike që ka kaluar në Grykën e Rugovës.

“Mirëmëngjes të dashur miq dhe një javë të mbarë! Kush dëshiron të përjetojë një eksperiencë fantastike në Grykën e Rugovës duhet të shijojë Zip-Line. Është një adrenalinë e paparë! Sportet ekstreme do të mbeten përherë të dashura për mua!”– shkruan Meta.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas