KMR, Kryesore

Video fantastike/ Kamerat ‘kurth’ në pyjet e Gjirokastrës shfaqin ‘shenja jete’…

Publikohen pamje nga jeta e kafshëve të egra në pyjet e Gjirokastrës, kapur nga kamerat kurth të instaluara nga Agjensia e Zonave të Mbrojtura.


Ato tregojnë praninë gjithnjë e më të madhe të jetës së egër në Parku Kombetar “Bredhi i Hotovës – Dangëlli”, një thesar vlerash natyrore.

Diversiteti i lartë biologjik, shumëllojshmëria e florës dhe e faunës e bën këtë park një perlë turistike në jugun e Shqipërisë.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas