Auto

Video/ E pabesueshme, kjo biçikletë kushton më shumë se një Ferrari…

Kompania «Goldgenie» nga Londra shet një biçikletë garash për meshkuj, të mbuluar me ar 24 karatë, ç’ka e bën më të bukurën dhe më të shtrenjtën në botë. Me një çmim prej 250,000 £, biçikleta që i ka kaluar Ferrari-t,  është unike. Çdo pjesë dhe detaj i saj është punuar me ar, rrota, zinxhirë.


PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas