KMR, Kryesore

Video e aksidentit të frikshëm: Sfida më e re në internet është çmenduri

Një sfidë e re ka kapluar internetin dhe mund të thuhet se edhe kjo tendencë, si shumë të tjera, është e rrezikshme.

Sfida quhet “#InMyFeelings” sipas një kënge të Drake.Qëllimi është që të kërcesh pranë një makine në lëvizje.

Por jo gjithçka ka shkuar mirë për një amerikan.

Jaylen Norëood po bënte këtë sfidë, kur u përplas nga një makinë tjetër.

Dukej sikur përplasja ishte shumë e rrezikshme, por Norëood tha se përfundoi me plagë jo të rënda.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas