Kryesore, Sport

Video/ Dëmtimi i rëndë i çiklistit në Xhiron e Spanjës

Çiklisti Fabio Aru pësoi një rënie mjaft të rrezikshme në etapën e 17-të të Xhiros së Spanjës.


Aksidenti ka ndodhur rreth 10 kilometra në vija e finishit. Ardu pësoi një dëmtim të rëndë në shpinë, por pavarësisht këtij fakti, ai mori sërish biçikletën dhe vazhdoi garën.

Megjithatë, çiklisti është në dyshim për ta vijuar më tej Xhiron e Spanjës.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas