Kryesore

Video: Dëgjon një zhurmë, hap derën e shtëpisë dhe ja çfarë i del përpara…

Ndodh edhe kështu. Në një prej shtepive pranë parkut Ëoodland në Colorado në SHBA, ka trokitur dera.


I zoti i shtëpisë është habitur kur jashtë derës së tij ka parë, jo një njeri, por një ari që ka tentuar të futet brenda…

Video me poshtë tregon se si i zoti i shtëpisë përpiqet të shmangë këtë surprizë…

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas