KMR

Video/ Blen një divan të ri, gruaja tmerrohet nga ajo çfarë gjeti brenda…

Shumë njerëz preferojnë të blejnë sende të përdorura, zakonisht të quajtura të dorës së dytë. Është një mënyrë për t’u kujdesur më mirë për planetin, i cili tashmë është i ngopur me kaq shumë materiale të papërpunuara, që më në fund e kontaminon ekosistemin tonë.


Historia e një gruaje që bleu një divan të ri për shtëpinë e saj, por u takua me një surprizë të pakëndshme është përhapur në internet.

Ajo bleu një divan në treg dhe mori një surprizë të madhe kur e kontrolloi atë. Mbushja e mobiljeve ishte e neveritshme.

Ajo ishte mbushur me peshqir sanitare dhe pelena, të cilat ishin të fshehura nën mbështjellëse.

Pamjet e divanit u bënë shpejt virale.

Ndiqeni videon më poshtë:

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas