KMR, Kryesore

Video/ BBC, brenda bunkerit bërthamor të Titos së ish-Jugosllavisë

Bunkeri bërthamor i Luftës së Ftohtë i Presidentit Tito, të ish-Jugosllavisë, është hapur si një galeri arti.

Bunkeri ishte një qytet i nëndheshëm për presidentin e Jugosllavisë, gruan e tij dhe zyrtarët e rëndësishëm.Reporteri i BBC, Guy Delayney, e vizitoi atë nga brenda. Strehimi i nëndheshëm dukej si e vetmja mënyrë për t’i shpëtuar luftës bërthamore.

Tani qendra e komandës së ish-Jugosllavisë, e ruajtur shumë mirë, është hapur për vizitorët.

Ndiqni videon:

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas