KMR

Video/ Australi, si të shuani zjarrin me një motor uji

AUSTRALI-200 km në perëndim të Sunshine Coast, Jason Dobinson, një pushues i cili ndodhej aty për Pashkë, ka parë një barkë që kishte marrë flakë.


U përpoq pa sukses për të gjetur një zjarrfikës dhe kështu vendosi me motorin e tij të ujit të bëjë disa manovra amatoriale, si në videon e publikuar në Youtube.

Pas disa xhirove, burri ka arritur nëpërmjet dallgëve të shuajë flakët në barkë. ‘Ndërhyra menjëherë’, ka thënë Dobinson, ‘pata frikë se mjeti mund të shpërthente’.

 

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas