Kryesore, Sport

Video: “Arena Kombëtare” merr formë, ja si duket tani

FSHF ka publikuar në faqen e saj zyrtare një video ku tregohen fazat e punimeve të stadiumit “Arena Kombëtare”.


Në video shfaqen gjithë pjesët e stadiumit dhe dallohet qartë forma që ka marrë impianti.

Punimet kanë nxjerr në pah skeletet e ndenjësve dhe gjithë panoramën e stadiumit.

Fusha është ajo çka do t’i japë pamjen dhe konsiston edhe me mbylljen e punimeve.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas