Sport

Video / “Arena Kombëtare” drejt përfundimit, shihnin pamjen që ka marrë stadiumi

“Arena Kombëtare” është drejt përfundimit. Në “shtëpinë” e re të kombëtares shqiptare po vijojnë punimet intensive për ndërtimin e stadiumit.


Nëpërmjet një video në brendësi të impiantit, FSHF, tregon se punimet kanë avancuar mjaft, dhe janë ngritur tribunat rrethuese.

Ritmet e punimeve janë shumë të larta, ndaj gjatë gjithë verës synohet që të përfundojë gjithçka në lidhje me shkallët dhe ambientet e brendshme, për t’u përqendruar më pas te faza finale, përgatitja e fushës, që duhet të jetë e standardeve më të larta.

Afro 60 % e punës ka përfunduar, dhe nuk duhen shumë kohë, që këtë stadium ta shohim të përfunduar.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas