KMR

Video/ Akademiku polak në emisionin live, maçoku merr të gjithë vëmendjen…

Ajo që duhet të ketë qenë një intervistë serioze rreth tensioneve politike në Poloni  është bërë qesharake për shkak të një maçoku.

Jerzy Targalski, një akademik polak dhe një ish-aktivist i opozitës anti-komuniste, po jepte një intervistë për transmetuesin televiziv holandez NTR kur maçoku i tij Lisio vendosi të merrte pjesë në aksion.Ndërsa Targalski po fliste në intervistën live, Lisio i cili ishte ulur në tavolinë, u ngjit mbi supet e akademikut. Më pas kafasha shtëpiake filloi që të ledhatohej tek pronari i tij ndërsa i mbështeste bishtin rreth fytyrës.

Profesor Targalski nuk e ndërpreu intervistën e tij pasi argumentoi se të gjitha sferat e jetës në Poloni janë ende të kontrolluara nga njerëz të ish-Shërbimit të Sigurisë, megjithëse ishte i detyruar të mbante bishtin e Lisio për të mos e mbuluar fytyrë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas