Kryesore, Politika

Vendimi, PD nuk është të enjten në Kuvend, zhvendoset një orë larg Tiranës  

 


Pas Shkodrës dhe Elbasanit, opozita pritet të jetë në Durrës ditën e enjte.

Në dy seancat e para për këtë sesion parlamentar, opozita nuk ka qënë e pranishme në Kuvend. Në të dyja rastet, para mbledhjes, kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka folur për lidhjet sipas tij të qeverisë me krimin.

 

Edhe këtë të enjte, PD pritet të ndjekë të njëjtën procedurë. Ajo do të jetë në Durrës sërish në një takim për luftën ndaj krimit, ndërsa e ka filluar javën pa marrë pjesë edhe në komisionet parlamentare.

 

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas