Politika

Vendimi i grupit, PD ngre katër grupe pune për platformën e saj politike

Pas Shkodrës dhe Elbasanit, opozita pritet të jetë në Durrës ditën e enjte.

Ajo do të jetë në Durrës sërish në një takim për luftën ndaj krimit, ndërsa e ka filluar javën pa marrë pjesë edhe në komisionet parlamentare.Ky është vendimi që u mor sot në mbledhjen e grupit parlamentar të PD-së, ndërsa mësohet se nga kjo mbledhje janë ngritur edhe katër grupe pune për hartimin e platformës politike të PD-së, ku përfshihet edhe vetingu në politikë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas