Kryesore, Te Vecanta, Teknologji

Vendi ku rrotat e avionëve të ‘prekin’ kokën… 16 aeroportet më të rrezikshëm në botë

Ka disa gjëra që duhet të merren parasysh kur vendoset për të udhëtuar.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”473″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Një prej këtyre gjërave është edhe lista e mëposhtme e aeroporteve më të rrezikshëm në botë.

Ata klasifikohen si të tillë për arsye të vështirësisë dhe rrezikshmërisë që paraqet pista e uljes së aeroportit.

Në disa prej këtyre pistave nevojiten pilotë vërtetë të zotë dhe manovrime prej profesionisti, pasi do të mjaftonte një gabim i vogël për të shkaktuar një katastrofë.

Shikoni këto foto që tregojnë se sa drithëruese janë sidomos uljet me avion në këto aeroporte.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas