Kryesore, Politika

Vendet vakante në Gjykatën Kushtetuese, ja lista me 7 emrat e kandidatëve

Kuvendi i Shqipërisë publikoi paraditen e së martës listën e kandidatëve për vendin vakant në Gjykatën Kushtetuese.

Kandidatët janë: Elsa Toska, Fiona Papajorgji, Ilir Panda, Sinan Tafaj, Theodhori Sollaku, Valbona Bala dhe Vasil Bendo.Kandidati do të zgjidhet nga Kuvendi.

Image

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas